Lehdistötiedote

Silver Boats lanseeraa My Silver -palvelun Silver-veneilijöille.

Kotimainen Silver Boats lanseeraa veneilijöille My Silver -palvelun tämän kevään aikana. Silver-veneilijän on mahdollista ladata My Silver puhelimeensa ja näin laajentaa veneilykokemuksensa myös kuivalle maalle. Palvelun avulla veneenomistaja pääsee seuraamaan muun muassa veneensä dataa, tallentamaan suosikkikohteita kartalle tai tarkistamaan vesillä liikkumisen sääntöjä.

My Silver on monipuolinen palvelu, joka tuo yhteen paikkaan veneesi tiedot, datan, lokikirjan, suosikkikohteet, veneilyvinkit ja paljon muuta. Palvelun avulla veneenomistaja pääsee tarkistamaan muun muassa veneen polttoainetilanteen, akun jännitteen sekä veneensä sijainnin. 

Moottorin ja veneen datan lisäksi palvelusta löytyy käytännön vinkkejä ja ohjeita veneilyyn. Palvelun aineistokirjastosta löytyy huolto-ohjeet ja veneiden omistajankäsikirjat. My Silver -palvelusta löydät myös kaikki Suomen viralliset venesatamat.

”Mietimme, kuinka voisimme tarjota veneenomistajillemme entistäkin kokonaisvaltaisemman veneilykokemuksen. Laajentamalla veneilymaailma puhelimeen, pääsee Silver-veneilijä fiilistelemään venettään melkein missä ja milloin vain. Uuden palvelun slogan onkin Digital boating experience. My Silver on Silver-veneiden ensimmäinen palvelu tulossa olevasta laajasta digitaalisten palveluiden sarjasta.” kertoo Silver-tuotepäällikkö Axel Hjort. 

Palvelu lanseerataan Suomessa keväällä 2022 ja on yhteensopiva kauden 2022 tuotannon veneisiin. Veneen voi varustaa Silver-lisävarusteena myytävällä 4G-modeemilla, jolloin yhteys muodostuu automaattisesti veneen päävirran ollessa kytkettynä.

My Silver osoitteessa my.silverboats.fi, sekä ladattavissa Google Play -kaupasta tai App Storesta.

silverboats.fi

Lehdistökuvat ladattavissa täältä

Liitetiedostot

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat


Kuvat


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje