Mallisto

Silver-venemallistoon kuuluu kolme erilaista mallisarjaa. X-range käsittää täysalumiiniveneitä, Y-range ns. hybridi AluFibreTM-venemalleja, joissa rungot ovat alumiinia ja sisustat lasikuitua, ja lasikuituvenemallisto koostuu viidestä täysin lasikuituisesta venemallista.

Alumiiniveneet | X-range

Silver X-sarjan veneet ovat mallistomme järeimmät mallit, joissa niin runko, sisusta, turkki kuin istuinlaatikot on valmistettu kestävästä merialumiinista. Mallien keulaan saa helposti muodostettua korotetun heittotason lisävarusteisen välilevyn avulla, ja perän uimatasot, keskitakapenkki sekä klaffipenkit muodostavat myös perään yhteneväisen tason vaikkapa heittokalastukseen. X-sarjan veneet sopivat etenkin ympärivuotiseen käyttöön ja kalastukseen, kun materiaalien kestävyys ja helppohoitoisuus ovat kaiken a ja o. 

Pyydä tarjous veneestä

AluFibre-veneet | Y-range

Silver Y-sarja käsittää ns. AluFibreTM-venemalleja, joissa rungot ovat kestävää merialumiinia ja sisustat helppohoitoista lasikuitua. Y-sarjan veneet ovat niitä alkuperäisimpiä Silvereitä, joita on valmistettu Ähtärin tehtaallamme vuodesta 1991 lähtien. Veneet sopivat etenkin retkeily-, huvi- ja yhteyskäyttöön, mutta myös vapaa-ajan kalastajille löytyy useita vaihtoehtoja.

Pyydä tarjous veneestä

Lasikuituveneet

Silver-lasikuituvene on tyylikäs ja tasokas valinta nautinnollisen kesäpäivän viettoon vesillä. Mallistosta löydät Day Cruiser- ja Bow Rider -malliset veneet. Veneiden runkojen pohjissa hyödynnetään ainutlaatuista, patentoitua Petestep®-teknologiaa (ei Puma BR), jonka avulla veneisiin on saatu hiljainen, roiskekuiva ja pehmeä kulku luoden miellyttävän ajotuntuman. Petestep®-teknologiaan voit tutustua tästä.

Pyydä tarjous veneestä

Sulje
Sulje