Mallisto

Silverin mallisto koostuu 13 eri mallista, joista suurella todennäköisyydellä löydät käyttötarkoitukseesi sopivan avoveneen. Kaikissa Silver-malleissa on kestävä ja pehmeästi kulkeva alumiinirunko sekä huolella suunnitellut sisätilat. Uusissa Silver BRX-malleissa rungon lisäksi myös sisätilojen laidat, turkki, istuinlaatikot yms. ovat alumiinia. Muissa malleissa sisäosat muodostuvat käyttäjäystävällisestä lasikuidusta, joka on helppo pitää puhtaana ja jonka päällä astuminen jopa kuumassa auringonpaisteessa on mukavaa. Kaikki Silver-mallimme rungot ovat suunniteltuja katkaisemaan aaltoja hyvin sekä kulkemaan pehmeästi ja vähä-äänisesti läpi myrskyisten vesien. Veneiden ajo-ominaisuudet ja polttoainetaloudellisuus ovat arvostettuja ominaisuuksia, joiden ympärille tuotekehitys rakennetaan. Silver suunnitellaan ja valmistetaan yhä tänä päivänä Suomen Ähtärissä.

Veneemme paketoidaan valmiiksi Hondan luotettavien perämoottoreiden kanssa, sillä haluamme taata Sinulle mahdollisimman sulavan, vaivattoman ja nautittavan kokemuksen heti ostosta lähtien. Hondan nelitahtiset perämoottorit ovat suorituskykyisiä, polttoainetaloudellisia, hiljaisia ja äärimmäisen luotettavia. Tutustu Hondan perämoottoreihin tästä.

Avant

Silver on suunnitellut sivupulpetillisia avoveneitä kahteen eri runkoon. Avant-malleiksi kutsutuissa veneissä on leveät sivupulpetit, jotka tekevät veneessä kulkemisesta erittäin vaivatonta ja turvallista. Suuret etuavotilat nielevät paljon tavaroita, ja tavaroiden lastaaminen ja kuljettaminen on erittäin vaivatonta.

Avant-malleista Fox Avant ajetaan takapenkiltä, ja isosisko Wolf Avant:ssa on leveän kuljettajanpenkin lisäksi erillinen takapenkki. Molemmissa malleissa on suuri, hyvin suojaava tuulilasi, jonka takana matka taittuu mukavasti kovassakin viimassa.

Bow Rider

Vauhtia kaipaavan vapaa-ajan veneilijän tarpeisiin Silver on suunnitellut BowRider-malleja useaan eri runkoon. BR-mallit sopivat erityisesti monipuoliseen yhteysvenekäyttöön, mökki- tai kalastusveneeksi. Veneistä on myös vesiurheiluun, sillä kaikkiin BR-malleihin on saatavana lisävarusteena vesihiihtokaaret. Malleja löytyy moneen eri perämoottoriluokkaan 50-200 hv haitarissa.

Suojaisat istumapaikat, hyvä kuljetuskapasiteetti, kuivat säilytystilat sekä erinomaiset ajo-ominaisuudet ja kokonaistaloudellisuus yhdistyvät eri variaationa BR-malleissa. Veneissä on suuret etuavotilat, jotka nielevät suuren määrän tavaraa. Tavaroiden lastaaminen, kuljettaminen ja purkaminen on näin ollen vaivatonta. Tuulilasin taakse jää suuri matkustamotila, joka takaa että matka taittuu mukavasti säästä huolimatta.

Center Console

Silverin keskipulpetilliset CC-mallit ovat suunniteltu kovaan käyttöön. Ympärikäveltävyys tuo veneisiin selvästi lisää liikkumatilaa ja muunneltavuutta. Veneissä liikkuminen on nopeaa ja turvallista. Myös rantautuminen sekä tavaroiden lastaus ja purku onnistuvat keskipulpettiveneissä tavallista helpommin.
Ei liene ihme, että paljon vesillä liikkuvat ammattikalastusoppaat, kalastuksen ystävät ja yhteysvenettä tarvitsevat ovat valinneet omakseen juuri keskipulpettimallin.

Day Cruiser

Vapaa-ajan veneilijän tarpeet silmällä pitäen Silver on suunnitellut DayCruiser-malleja kahteen eri runkoon. Silverin DC-mallit ajetaan takapenkiltä. Veneissä yhdistyvät eri variaationa suojaisat istumapaikat, hyvä kuljetuskapasiteetti, kuivat säilytystilat sekä erinomaiset ajo-ominaisuudet ja kokonaistaloudellisuus.

Veneiden tilava etuavotila nielee uskomattoman määrän tavaraa, ja tavaroiden lastaaminen, kuljettaminen ja purkaminen on äärettömän helppoa. Veneissä on paljon säilytystilaa, joissa veneilyvarusteet ja muut tavarat pysyvät siisteinä ja kuivina. Monet säilytytiloista on lisäksi lukittavissa, joten voit huoleti jättää tavaroit veneeksi pidemmäksikin aikaa. Kaasujousien ansiosta säilytystilojen luukut ovat erittäin helppokäyttöiset ja turvalliset.

Silver BRX

Uudet Silver BRX-mallit ovat kestäviä ja helppohoitoisia täysalumiinisia Silver bow rider -malleja tosikäyttäjälle. Malleissa yhdistyy bow rider mallien suotuisa, suojattu takatila, alumiinipintojen vaivattomuus ja kestävyys sekä tilavan keulan monet mahdollisuudet. BRX-mallien rungot, sisälaidat, turkkipinnat, istuin-/säilytyslaatikot kansineen, uimatasot, takakeskipenkki sekä perän klaffipenkit ovat kaikki valmistettu alumiinista. Lisäksi keula keskikäytävä on mahdollista kattaa erillisellä lisävarusteena saatavalla tasolla, jonka myötä keula toimii myös heittokalastustasona. Turvallisuutta veneessä liikkumiseen tuo mm. tukevat 30 mm paksut alumiinikaiteet.

Tutustu uutuuksiin valitsemalla toivottu malli alta.

Sulje
Sulje