Silver & Raymarine

Vene-elektroniikan, veneen ja moottorin yhdistäminen

Vuosimallin 2018 Silver -venepaketeissa vakiovarusteena Raymarine Axiom

Vuosimallin 2018 Silver & Honda -venepaketteihin sisältyy vakiovarusteena uusi 9 tuuman Raymarine Axiom 9 -kaikukarttaplotteri. Axiom tuo kaiken veneessä tarvittavan tiedon käden ulottuville ja tekee navigoinnista vaivatonta ja hauskaa. Monipuolinen navigointijärjestelmä mahdollistaa turvallisen liikkumisen vesillä, kaikuluotain piirtää pohjan muodon ja moottoridata kertoo kaiken oleellisen veneen voimanlähteestä reaaliajassa. Selkeä käyttöjärjestelmä voidaan helposti mukauttaa omaan navigointityyliin sopivaksi.

AXIOM front 18 e 01

Tyylikäs Axiom on kooltaan 9” ja siinä on tehokas ja salamannopea 4-ydinprosessori sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen Lighthouse 3 -käyttöliittymä. Näppärä kosketusnäyttö tekee reittien suunnittelusta nopeaa ja helppoa, ja valikoissa liikkumisen vaivattomaksi. Axiomin näyttö on reunasta reunaan lasia ja se on muotoilultaan puhutteleva. 
Sisäänrakennettu Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys mahdollistaa yhteyden muodostamisen Raymarinen uusimpiin tabletti- ja älypuhelinsovelluksiin, joten voit helposti hyödyntää omaa älypuhelintasi tai tablettiasi esim. navigoinnissa.

Axiom on laajennettavissa monipuolisesti, joten siihen voidaan lisätä ominaisuuksia tarpeen mukaan. Axiom tukee kaikkia Raymarinen lisälaitteita, kuten Quantum-tutka, CHIRP-kaikuluotain, FLIR-lämpökamerat, audiolaitteet, mittarit, kamerat ja Evolution-autopilotti. Nämä ovat optioita, jotka ovat tarvittaessa mahdollista liittää Axiomin kanssa samaan verkkoon. Lisätietoja em. optioista saat lähimmältä Silver-jälleenmyyjiltäsi tai osoitteesta   www.raymarine.fi

HUOM!
Axiom-näyttö, joka asennetaan vakiona vuosimallin 2018 Silver & Honda -venepaketteihin, ei välttämättä ole täysin sama kuin esimerkiksi Raymarine.fi -sivulla mainittu peruspaketti. Esimerkkinä tästä on vakiona asennettava anturi, joka Silver-veneissä on mallia CPT-S. Kysy tarkempaa tietoa lähimmältä Silver-jälleenmyyjältäsi.

RAYMARINE AXIOM -NÄYTÖN OMINAISUUDET:

  • Honda -moottoridata. Kaikki tarpeelliset tiedot moottorilta veneilijälle, näyttää myös taloudellisimman ajotavan. Voit itse räätälöidä näyttösivusi itselle sopivimmilla moottoritiedoilla tai yhdistää ne kartta-, kaiku- tai esim. tutkasivuston kanssa (saattaa vaatia lisälaitteita).
  • Sisäänrakennettu Wifi- ja Bluetooth-toiminto. Bluetoothin avulla on mahdollista ohjata esim. viihde-elektroniikkaa sekä hallita mp3-musiikkia (vaatii lisälaitteita-/varusteita). Voit myös langattomasti jakaa näytön oman älypuhelimen/tabletin kanssa sekä saada Raymarinen uusimmat sovelluspäivitykset käyttöösi vaivattomasti.
  • Vakiona CPT-S-anturi.
  • Uusi Lighthouse 3 -käyttöjärjestelmä. Nopea, sujuva ja helppo oppia.  Voit itse helposti räätälöidä näyttösivusi itselle sopivimmilla moottoritiedoilla tai yhdistää ne kartta-, kaiku- tai esim. tutkasivuston kanssa (saattaa vaatia lisälaitteita).
  • NMEA-verkko. Helpottaa lisäelektroniikan asennusta veneeseen.
  • Tukee navigoinnin yleisimpiä karttaformaatteja: Lighthouse, Navionics ja C-Map Essentials.
  • Selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Navigoit helposti valikoissa ja näytöllä sormikosketuksella, zoomaat nipistämällä ja käynnistät/sammutat näytön liuttumalla sormea on/off-ikonin päällä. Axiom on painikkeeton ja muotoilultaan tyylikäs - itse näyttö on reunasta reunaan lasia.

Kuvagalleria

Sulje
Sulje