Honda Marine

Honda on maailman suurin ja kokenein nelitahtisten perämoottorien valmistaja, joka toi ensimmäisen nelitahtisen perämoottorimallinsa markkinoille jo 1960-luvun puolivälissä. Honda onkin kautta aikain eniten ostettu nelitahtinen perämoottorimerkki, joka tunnetaan etenkin luotettavuudestaan, kestävyydestään ja varmatoimisuudestaan. Menestyksen taustalla on ainutlaatuinen, varmatoiminen tekniikka yhdistettynä ajattomaan muotoiluun, hiljaiseen käyntiääneen sekä tinkimättömään ympäristöajatteluun. Näitä menestyksen reseptin aineksia Honda on toteuttanut toiminnassaan alusta alkaen.

Haluamme tarjota Silver-veneilijöille vain parasta, ja näin ollen olemme valinneet moottorikumppaniksemme luotettavan ja kestävän Hondan. Kaikkiin Silver-veneisiin tehdään jo tehtaalla esiasennus Honda-perämoottoreille, kaapelointeineen kaikkineen. Näin sinun tarvitsee vain vääntää avainta virtalukossa ja ajonautinto voi alkaa.

Silver & Honda muodostavat yhdessä varmatoimisen paketin, joka kestää kulutusta ja elämää. Kaikille Silver & Honda -venepaketeille myönnämme Suomessa 5 vuoden kuluttajatakuun.

Honda Marine

Honda Marine - Ecomo - VTEC - Direct Air - Blast - etc

Kuvagalleria

Sulje
Sulje