AluFibre™

AluFibre-rakennekuva FI
  • Alumiinirungon ansiosta voit rantautua luonnonsataman rantakalliolle tai hiekkarannalle ilman, että sinun tarvitsee pelätä kolhuja.
  • Runkoelementit auttavat jakamaan painetta ja runkorasitusta tasaisesti.
  • Ristikkäiset rungon jäykisteet ja poikittaisvahvikkeet tekevät veneestä kiertojäykän ja kestävän.
  • Umpinaiset laitakotelot, jotka on täytetty vettymättömällä polyuretaanivaahdolla, toimivat veneen kellukkeina.
  • Syvä V-pohja tekee veneistä vakaita ajaa.
  • Keulat halkaisevat hyvin aaltoja.
Silver Icon 5v-takuu

Silver-veneet paketoidaan Suomessa luotettavien ja kestävien Honda-perämoottorien kanssa. Silver & Honda -venepaketit ovat sinulle suunniteltuja, jotta voit huoletta nauttia ajonautinnosta kelillä kuin kelillä. Venepaketeille myönnämme jopa viiden vuoden kuluttajatakuun.

Silver Icon Suomalainen

Kaikki Silver-veneet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja, ja olemme erityisen ylpeitä kotimaisuudesta. Veneet ovat kestävää kotimaista laatua parhaimmillaan.

Silver Icon Uppoamaton

Silver Y- ja X-mallit kelluvat, vaikka olisivat täynnä vettä. Ainutlaatuinen laitakotelorakenne parantaa veneen turvallisuutta tehden veneestä turvallisen ja samalla erittäin hiljaisen. Veneen runko ja sisälujitemuovi eristetään toisistaan solukumilla ja laitakotelot täytetään polyuretaanivaahdolla.

Silver Icon Turvallinen

Veneiden rakenteen ansiosta Silverit ovat turvallinen ja varma valinta. Laitakotelorakenne tekee veneistä vankkarakenteisia ja käytännössä uppoamattomia, sillä ne täytetään vettymättömällä polyuretaanivaahdolla, joka toimii kellukkeena ja rakenteen vahvikkeena. Silver on myös turvallinen ostaa, sillä tiedät, että vene on kotimaista käsityötä ja se on tehty vankalla ammattitaidolla Suomalaisiin olosuhteisiin sopivaksi.

Silver Icon Helppohoitonen

Y-mallien lujitemuovinen, lähes saumaton sisärakenne on helppo pitää puhtaana. Se ei haalene auringossa vuosien saatossa ja on miellyttävä kuumalla auringonpaisteellakin. Kestävä merialumiininen runko tekee veneen käyttämisestä huoletonta ja turvallista. Alumiinirungon ansiosta voit rantautua luonnonsataman rantakalliolle tai hiekkarannalle ilman että sinun tarvitsee pelätä kolhuja.

Silver Icon Ajo-ominaisuudet

Pohjan hitsatut nousulistat vähentävät kitkaa ja nopeassa ajossa vene kallistelee sileäpohjaisia vähemmän. Tämä tekee veneistä myös erittäin polttoainetaloudellisia ja pitää pärskeet paremmin poissa sisätiloista ja matkustajista. Silver-veneillä ajaminen on helppoa ja hauskaa kovemmassakin kelissä.

Silver Icon Lukittavat-sailytystilat

Kaikissa venemalleissamme on reilusti säilytystilaa, joista osa on mahdollista lukita. Uusimmissa malleissa joko vakio- tai lisävarusteena on saatavana Abloyn yksiavainlukot, jolloin tavaroiden jättäminen veneeseen pidemmäksi aikaa on turvallista. Säilytystilojen kansimuotoilun ansiosta säilytystilat pitävät varusteet hyvin suojassa sateelta ja roiskeilta, kunhan urat pidetään roskista puhtaina. 

Videot

Sulje
Sulje