Tietoa tuotteista

Silver - time well spent

1990-luvun alussa viisi kunnianhimoista miestä päätti tehdä unelmistaan totta ja ryhtyivät valmistamaan turvallisia, helppohoitoisia ja monipuolisia moottoriveneitä Pohjois-Euroopan vaativiin oloihin. Kaikki Silver-veneet ovat täysin kotimaassa valmistettuja, sekä käyttöä ja aikaa kestäviä.

---

Silver-veneen perustana erinomainen runkorakenne

Hyvät ajo-ominaisuudet ovat aina veneen tuotesuunnittelun lähtökohtana. Tämä alkaa hyvin suunnitellusta ja valmistetusta rungosta. Veneiden keulat halkaisevat hyvin aaltoja ja syvä V-pohja tekee veneistä vakaita ajaa Pohjois-Euroopan vaativissa olosuhteissa.

Rungon rakenne on Y- ja X-malleissa sama. Kiertojäykkyyttä haetaan aina pelkästä alumiinirungosta, jolloin sisäosien elementeillä ei runkojäykkyyttä tarvitse hakea. Runkojäykkyyttä Silver-veneissä tuovat ristikkäiset rungon jäykisteet ja poikittaisvahvikkeet. Nämä runkoelementit auttavat myös jakamaan painetta ja runkorasitusta tasaisesti. Rungon laidat koostuvat umpinaisista laitakoteloista, jotka täytetään vettymättömällä polyuretaanivaahdolla.

Laitakotelot toimivat veneen kellukkeina, auttavat tekemään rungosta kiertojäykän sekä vaimentavat tehokkaasti runkoääniä. Tämän ainutlaatuisen rakenteen ansiosta Silver-veneet ovat käytännössä uppoamattomia.

SILVER Y-SARJA – ALUFIBRE™-VENEMALLIT

Silver AluFibre™ -veneet, tuttavallisemmin Silver Y-sarja, ovat ainutlaatuisia veneitä maailmassa. Jykevä merialumiininen runko ja lujitemuovinen sisäosa tekevät veneestä poikkeuksellisen kestävän, mukavan ja turvallisen. Rakenne tekee veneistä myös erityisen hiljaisia. AluFibre™-rakenteiset Y-mallit ovat erittäin helppohoitoisia. Veneen lujitemuovinen sisäosa on viimeistelty, se ei haalistu auringossa vuosien saatossa ja on miellyttävän tuntuinen jopa kuumalla auringonpaisteella. Lujitemuovi on lisäksi helppo pitää puhtaana ja se pitää säilytystiloissa olevat tavarat kuivina vesisateessa tai myrskyssä. Pohjan hitsatut nousulistat vähentävät kitkaa ja nopeassa ajossa vene kallistelee sileäpohjaisia vähemmän. Tämä tekee veneistä myös polttoainetaloudellisia ja pitää pärskeet paremmin poissa sisätiloista ja matkustajista.

Runko ja sisäosa eivät sisällä mitään lahoavaa tai vettyvää materiaalia. Alumiinirungon ansiosta voit rantautua luonnonsataman rantakalliolle tai hiekkarannalle ilman, että sinun tarvitsee pelätä kolhuja. 

Lue lisää AluFibre-rakenteesta

TÄYSALUMIINISET X-VENEMALLIT KOVEMPAAN KÄYTTÖÖN

Silverin täysalumiiniset  X-mallit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Veneet kestävät käyttöä ympäri vuoden kelissä kuin kelissä. 

Bow Rider -malleissa (BRX) yhdistyy suojaisa matkustamo, alumiinipintojen vaivattomuus ja kestävyys sekä tilavan keulan monet mahdollisuudet. CC-mallit keskipulpetilla ovat oiva ja tilava valinta kalastuskäyttöön. X-mallien runko, sisälaidat, turkkipinta, istuin-/säilytyslaatikot kansineen, uimatasot, takakeskipenkki sekä perän kaksi klaffipenkkiä ovat kaikki valmistettu kestävästä ja lähes huoltovapaasta alumiinista. Veneet ovat myös helposti muokattavissa omiin tarpeisiin sopiviksi, esimerkiksi lisäämällä keulan keskikäytävälle alumiinilevyn heittokalastusalustaksi.

TÄYSIN LASIKUITUISET SILVER Z -VENEMALLIT PIDEMMILLEKIN RETKILLE

Täysin lasikuituisen Z-sarjan veneet on suunnitellut norjalainen suunnittelutoimisto Eker Design AS. Veneiden rungoissa käytetään ainutlaatuista ruotsalaista Petestep®-teknologiaa (ei Puma-mallissa). Tämän ansiosta veneet ovat normaalirunkoisia lasikuituveneitä hiljaisempia, pehmeäkulkuisempia ja lisäksi veneet kulkevat korkeammalla vedessä. Näin ollen pohjan ja veden välinen kitka vähenee, jolloin tarvitaan vähemmän energiaa veneen eteenpäin viemiseksi.

Mallistossa on kolme tyylikästä Day Cruiser -mallia, joiden tilavissa makuukajuutoissa on yöpymismahdollisuus 2–6 hengelle (mallista riippuen) sekä Bow Rider -mallit 6–8 hengelle.

Lue lisää Petestep-teknologiasta

Mallistostamme löydät varmasti omaan käyttötarkoitukseesi sopivan venevaihtoehdon, tarvitsitpa sitten veneen kalastukseen, retkeilyyn, yhteyskäyttöön, vesiurheiluun tai silkkaan huvitteluun. Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat sinua mielellään oikean venepaketin valinnassa.

Kaikille Silver & Honda -venepaketeille myönnetään viiden (5) vuoden kuluttajatakuu.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Sulje
Sulje