TerhiTec

TerhiTec Oy valmistaa Ähtärin tehtaalla suosittuja alumiinipohjaisia Silver-veneitä, joita on mallistossa 12 erilaista ja eri kokoista (vuonna 2019). Veneistä 9 kpl on Silver AluFibreTMveneitä, joissa sisäkuori on lasikuitua ja runko alumiinia ja 2 kpl on täysin alumiinisia vapaa-ajan veneitä. Ähtärissä valmistettiin myös yhteysvenekäyttöön suunniteltuja lasikuituisia SeaStar-veneitä ja TerhiTec Oy:n pääkonttorin yhteydessä Rymättylässä valmistetaan yhä tänä päivänä täysin uppoamattomia Terhi ABS-veneitä. TerhiTec:in laaja venemallisto tarjoaa siis Suomen suosituimmat soutuveneet ja perämoottoriveneet joka lähtöön apujollasta isoon yhteysveneeseen.

TerhiTec Oy on Euroopan johtavia venevalmistajia. Yhtiö on valmistanut jo noin 220.000 venettä vuodesta 1972 alkaen. TerhiTec on ainoa eurooppalainen venevalmistaja joka pystyy valmistamaan veneitä kolmesta eri materiaalista; ABS-muoviset Terhi-veneet, lasikuituiset SeaStar-veneet sekä alumiinipohjaiset Silver AluFibre™-veneet. TerhiTec Oy on ISO9001 laatusertifioitu valmistaja.

Silver-veneiden valmistaja TerhiTec Oy on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia, johon kuuluvat Honda- ja Yanmar -maahantuoja Oy Brandt Ab, TerhiTec Oy (Terhi, SeaStar ja Silver veneet) sekä Suomen suurin vene-, moottoripyörä- ja mönkijätalo Bike & Boat World Oy.

Sulje
Sulje