Honda Showroom avataan 15.2.2021 - Tervetuloa tutustumaan Silver-mallistoon!

Honda Showroom 15.2.2021

Tervetuloa tutustumaan kattavaan Silver-venemallistoomme, luonnollisesti turvavälit huomioiden!

Kevät tekee tuloaan, poikkeusoloista huolimatta. Vaikka venemessut ovatkin tältä keväältä peruttu, ei sinun tarvitse ostaa sikaa säkissä ja arpoa mikä venemalli olisi omiin tarpeisiin sopiva, sillä koko Silver-venemallistomme on fyysisesti esillä koko kevään ajan Vantaan Porttipuistossa, aivan Vantaan Ikean tietämillä. Turvavälit ja suositellut rajoitukset huomioiden toivotamme sinut tervetulleeksi löytämään juuri sinulle sopivan veneen asiantuntijoidemme avustuksella. Sopivan veneen löydyttyä ohjaamme sinut asuin- tai mökkipaikkakuntasi mukaan lähimmälle palvelevalle Silver-jälleenmyyjälle.

Näyttelytilassa, joka sijaitsee Unikulman kanssa samassa kiinteistössä, pääset näkemään kaikki kolme huvivenemallistomme; täysalumiiniset X-mallit, suositut Y-mallit joissa rungot ovat merialumiinia ja sisustat lasikuitua, sekä linjakkaat, täyslasikuituiset Z-mallit. Showroomissa ensiesittelyssä myös uusin täysalumiininen Shark CCx -keskipulpettimalli, ja lisäksi lanseeraamme näyttelytilassa upouuden lasikuituisen Puma BRz -mallin. Lanseerausaikataulusta tiedotamme erikseen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ammattitaidolla ja sydämellä kotimaassamme valmistettuihin kansansuosikkeihin maanantaista 15.2.2021 lähtien ja jopa huhtikuun puoleenväliin asti!

Toistaiseksi voimassa olevat aukioloajat ovat: ark 10-19, la 10-17 ja su 12-16.
Pyhäpäivinä Showroom on suljettu. Aukioloaikojen mahdollisista muutoksista tai muista poikkeuksista ilmoitamme vähintään sosiaalisen median kanavissamme (Facebook ja Instagram).

Osoite: Porttisuontie 13, Vantaa. Näyttelytila sijaitsee samassa rakennuksessa Unikulman kanssa, kulku Unikulman pääovesta.

HUOM! Tulethan paikalle vain oireettomana ja muistathan pitää tarvittavat turvavälit. Toivomme kasvomaskin käyttöä koko vierailun ajan, sekä yleistä hyvää hygieniaa. Seuraamme myös pääkaupunkiseudun suosituksia, joten muutokset mahdollisia tilanteen niin vaatiessa.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje