Uutuus Silver Shark BR 580

Silver Shark BR 580 proto fix rgb

Silver esittelee Helsingin venenäyttelyssä kolmannen sukupolven Shark BR:n. Veneen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun, ajo-ominaisuuksiin sekä käytännöllisyyteen. 

Muotoilun lähtökohtana on ollut veneen muotokielen uudistaminen nykysuuntauksen mukaan hieman kulmikkaammaksi sekä ergonomian parantaminen aivan uudelle tasolle. Veneen rungon suunnittelussa on panostettu erityisesti suorituskykyyn, hiljaisuuteen sekä pehmeään kulkuun. Veneen uudessa pohjaratkaisussa pulpetit on siirretty eteenpäin, ja näin taka-avotilan kokoa on saatu kasvatettua, säilytystiloja on enemmän sekä kuljettajan ja matkustajien jalkatilat ovat kasvaneet merkittävästi. Materiaalivalinnoissa ja yksityiskohtien suunnittelussa on huomioitu käytännöllisyys. Tästä esimerkkeinä lasinen tuulilasi tuulilasinpyyhkimellä sekä molemmilla puolilla moottoria olevat uimatasot, jotka helpottavat veneeseen kulkemista. Käytännöllisyyttä lisää myös polttoainesuodattimen, akun ja tarkastusluukun sijoittelu, joka helpottaa vuosittaisia huoltotoimenpiteitä. 

Veneen erinomainen suorituskyky ja tilavat ergonomisesti suunnitellut sisätilat muodostavat voittamattoman yhdistelmän. Hiljainen ja pehmeäkulkuinen runko takaavat ajonautinnon kovemmassakin kelissä. Suuri taka-avotila, runsaat säilytystilat, suojaisa lasinen tuulilasi sekä käytettävyyttä lisäävät ratkaisut tekevät veneilystä vaivatonta ja mukavaa. 

Silver Shark BR 580

  • Runkopituus: 5,80 m (kokonaispituus: 6,15 m) 
  • Leveys: 2,17 m 
  • Paino: n. 700 kg 
  • Henkilöluku: 7 
  • Moottorisuositus: 80 - 115 hv 
  • Hyväksyntäluokka: C 
  • Kiinteä polttoainesäiliö: 130 litraa 
  • Suositushinta 21 500 €

Silver ja Honda

+ Honda BF80 A LRTU sh. 33 990€, pakettihinta 30 900 €

+ Honda BF100 A LRTU sh. 34 990€, pakettihinta 31 900 €

+ Honda BF115 DK1 LU sh. 37 390€, pakettihinta 34 900 €

Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Hinnat sisältävät alv:n 24%.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje