Silver-malliston uutuudet kaudelle 2012

Silver Wolf – Vakaa ja Hiljainen Aaltojen Taltuttaja

TerhiTec Oy:n uusi Silver Wolf 510 -mallisto asettaa uudet standardit alumiiniveneiden ajettavuudelle, mukavuudelle, turvallisuudelle ja taloudellisuudelle runsaan viiden metrin kokoluokassa. Näitä koko perheen turvallisiksi yleiskäyttö- ja mökkiveneiksi suunniteltuja uutuuksia saa kahtena huippuviimeisteltynä mallina, jotka ovat nimeltään Wolf DC ja Wolf BR.

Turvallisuus ja Ajettavuus huipussaan

Wolfin tuotekehityksessä on panostettu turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja ajettavuuteen. Se tarjoaakin kokonaisvaltaista veneilyn huolettomuutta, joka puhuttelee yhtä hyvin lapsiperheitä kuin kalastajiakin. Wolf on ainutlaatuisen pehmeästi kulkeva ja johdonmukaisesti käyttäytyvä ja ääneltään hiljainen vene. Se on äärimmäisen vakaa, eikä kallistu nopeissakaan käännöksissä, ei myöskään veneessä liikuttaessa tai sinne astuttaessa. Vakauden lisäksi poikkeuksellisen korkeat laidat tekevät matkustamisen ja veneessä liikkumisen helpoksi ja turvalliseksi.

Taloudellista ja Suojaisaa matkantekoa

Vaikka Wolf on 50/60-hevosvoimaisten kokoluokan suurimpia veneitä, se on kuitenkin taloudellinen. Yksi merkittävä syy tähän on nerokas, uuden sukupolven pohjaratkaisu, jonka ansiosta vene nousee kevyesti liukuun lähellä laitoja olevien nousulistojen varaan ja halkoo vettä pidemmältä kölin matkalta. Pohjan muoto myös ohjaa veden pärskeet tehokkaasti sivulle pitäen matkustamon miellyttävän kuivana reilussakin aallokossa ajettaessa. Lisäksi Wolfin kantavuus on suuri, eikä sen käsiteltävyys ja nopeus kärsi runsaasti kuormattunakaan. Huippunopeus 60-hevosoimaisella perämoottorilla on yli 30 solmua.

Helppohoitoinen ja Viimeistelty AluFibre-rakenne

Sisätilojen käytännöllisyys ja Silverin oma, äärimmilleen viimeistelty AluFibre -rakenne mahdollistavat veneen helpon puhtaanapidon. Rungon alumiini ja sisätilojen lasikuitupinnat muodostavat tiiviin kokonaisuuden, johon lika ei pääse pesiytymään. Jokaisella veneessä matkustavalla on kaiteet ja kiinnipitokahvat käden ulottuvilla. Veneeseen astumista ja sieltä poistumista puolestaan helpottavat porrastus sekä kaiteet. Suojaista säilytystilaa on paljon ja pulpetissa asennusmahdollisuus mm. radio/cd-soittimelle.

Silver Wolf DC 510

Tuplapulpetillista DC-mallia ohjataan veneen levyiseltä takapenkiltä. Tuulilasien eteen jääkin todella suuri ja käytännöllinen avotila, mikä tekee mahdolliseksi kookkaidenkin tavaroiden kuljettamisen. Myös tavaroiden lastaaminen ja kuorman purkaminen käy esteettömästi. Ohjaamossa kaikki tarvittava on helposti käsillä ja tuulilasien takana matkustavat ovat hyvin ajoviimalta suojassa. Malliin on saatavissa kiinteä, kaksiosainen ovi.

Silver Wolf BR 510 

BR-mallissa tuplapulpettinen ohjaamo on edempänä kuin DC-mallissa. Pulpettien ääressä istuu kaksi henkeä erillisillä, pehmustetuilla istuimillaan, joiden taakse jää veneen levyinen, pehmustettu penkki. Kookas ovellinen (lisävaruste) tuulilasi kaartaa koko veneen poikki taipuen linjakkaasti veneen laitoja pitkin ja suojaten tyrskyiltä tehokkaasti kaikki takatilassa matkustavat. Jalkatilaa on todella reilusti sekä edessä ja takana matkustaville. Matkustamo on tilavampi kuin muissa saman kokoluokan alumiiniveneissä. Lisäksi kuljettajan istuimessa on ylösnouseva etuosa, joka mahdollistaa veneen ajamisen puoli-istuvaltaan tai seisaaltaan.

Silver Hawk BR 540 

Supersuositun Hawk-perheen uudistetussa jäsenessä on sama pohjan muoto kuin aikaisemmissakin Hawk-malleissa. Luonnollisesti myös ajo-ominaisuudet ja merikelpoisuus ovat samaa huippuluokkaa. Nyt Hawk BR:ssä on vakiovarusteena pulpettien välissä kiinteä, kaksiosainen ovi antamassa tehokkaan tuulensuojan. Ohjaamossa on lisäksi erinomainen ergonomia ja muun muassa valmiiksi mitoitettu paikka plotterille. Tuulilasit ja kaiteet ovat myös uudentyyppiset. Erittäin monipuoliseen vakiovarustukseen kuuluvat mm. hydrauliohjaus,  105 litran kiinteä polttoainesäiliö ja takapenkin pehmustesarja. Mukavuutta voi lisätä esimerkiksi aurinkopatjastolla ja vesihiihtotangolla, jotka kuuluvat lisävarustevalikoimaan. Hawk BR:stä löytyy ihanteelliset ominaisuudet mökkiveneeksi, kalastukseen, huvikäyttöön ja yhteysveneeksi.

Lisätietoja: Janne Mäkelä, puh. 0207 510 228, sähköposti: janne.makela@terhitec.fi

TerhiTec Oy, Huhdantie 6. 21140 Rymättylä

Lataa koko tiedote tästä.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje