Båtmodeller

Silvers modellprogram består utav 13 olika båtmodeller, bland vilka du sannolikt kan hitta en båt som passar just dina användningsbehov. Alla Silver-modeller har ett hållbart aluminiumskrov som går mjukt genom vattnet och en interiör som designats och tillverkats med stort omsorg. Våra nya Silver BRX-modeller har förutom ett aluminiumskrov, även innersidor, durk, sittlådor, badplattformer mm. av marinaluminium. Våra övriga båtmodellers interiörer tillverkas av glasfiber och är enkela att renhålla samt bekväma att gå på barfota trots gassande sol. Alla Silver-skrov har formats för att skära genom vågorna bra och gå mjukt och tystlåtet genom stormiga vatten. Båtarnas köregenskaper och bränsleekonomi är uppskattade egenskaper hos våra båtar, och produktutvecklingen byggs upp kring dessa. Alla Silver-båtar designas och tillverkas i Finland. 

Våra båtar säljs tillsammans med Hondas pålitliga fyrtaktsutombordare, eftersom vi vill garantera att du får en gemytlig, enkel och njutningsfull erfarenhet redan från den dagen du köper din båt. Hondas fyrtaktsutombordare är ytterst kraftfulla, effektiva, bränsleekonomiska och tystlåtna - men främst av allt är de väldigt pålitliga i längden. Bekanta dig med Hondas modellprogram här.

Avant

Silver har designat sidopulpetbåtar på två skilda skrov. Det modellerna, som vi kallar Avant, har gemensamt, är dess breda sidopulpeter, vilka ger gott om öppet utrymme i båten att tryggt och säkert röra sig på. Den öppna bogen rymmer mycket packning och gör det lätt att transportera last från ett ställe till ett annat.

Av Avant-modellerna körs Fox Avant från akterbänken, medan systermodellen Wolf Avant förutom den breda förarbänken även har en rymlig akterbänk. Båda modellerna har en stor vindruta, som skyddar förare och delvis passagerare från vind och vattenstänk.

Bow Rider

Silvers Bow Rider-modeller kännetecknas av en öppen för och två styrpulpeter som förenas av en mellandörr. Välplacerade trappsteg gör det enkelt att stiga ombord, och dörren mellan pulpeterna förenklar rörelse från bog till akter. Skyddade sittplatser, en god transportkapacitet, torra förvaringsutrymmen och utomordentliga köregenskaper kombineras i olika kombinationer beroende på modell.

Bow Rider -modellerna passar utmärkt som mångsidiga förbindelsebåtar, som båtar till stugan eller för fiske. Dessutom lämpar de sig väldigt bra till dagsutfärder och vattensporter, eftersom alla Silvers BR-modeller kan utrustas med vattenskidbågar-/stångar. BR-modeller finns i alla storleksklasser, och på akterspegeln platsar beroende på modell en utombordare på allt mellan 50 och 200 hästkrafter.

Center Console

Silvers Center Console -modeller har designats för att utstå hårt slitage. Modellerna är, liksom namnet säger, utrustade med en mittkonsol. Modellernas anpassningsförmåga är bättre än normalt tack vare mittpulpeten, och rörelse ombord är snäppet lättare. Att ta iland samt att lasta båtarna är även enklare tack vare en mittpulpet.
Många fiskeguider, fiskeentusiaster och skärgårdsentreprenörer har valt en mittpulpetbåt som sitt fortskaffningsmedel, och inte utan orsak. CC-modellerna för dig dit du behöver, tryggt och säkert i ur och skur.

Day Cruiser

Med tanke på fritidsbåtförare har Silver designat Day Cruiser -modeller till två olika skrov. Silvers DC-modeller körs från akterbänken, och i dem förenas i olika kombinationer skyddade sittplatser, en god transportkapacitet, torra stuvutrymmen samt utomordentligt goda köregenskaper och bränsleekonomi. Båtarna lämpar sig ytterst bra som allround- och fritidsbåtar till stugan eller för kortare nöjesturer.

Modellernas rymliga öppna yta framför styrpulpeterna rymmer stora mängder packning, och det är väldigt lätt och bekymmerslöst att lasta, transportera samt packa ur båten. Båtarna har gott om stuvutrymmen där båtutrustning och annan egendom hålls rena och torra. Många av stuvutrymmena är möjliga att låsa, vilket medför att du utan bekymmer kan lämna saker i båten även under en längre tid.

Silver BRX - Pure aluminium

Nya Silver BRX-modellerna är hållbara och lättskötta dubbelpulpetbåtar i helaluminium. I BRX-modellerna kombineras framgångsrikt ordentliga, skyddade passagerarutrymmen, aluminiumets lättskötthet och hållbarhet samt de många möjligheterna en öppen för medför. Modellernas skrov, innersidor, durk, sitt-/förvaringslådor med lock, badplattformar, centrala akterbänk och akterns klaffbänkar är av aluminium. Trygghetskänsla under vistelse ombord förstärks av stadiga grabbräcken utav aluminium. Bekanta dig med säsongens nyheter genom att välja den modell du är intressead av nedan.

Silver BRX lanseras officiellt på Vene 17 Båt -mässan i Helsingfors 10.-19.2.2017. Välkommen att skåda nyheterna till monter 6h48!

Stäng
Stäng