Båtmodeller

Silver-modellprogrammet består av tre olika modellserier. X-range inkluderar båtar helt i aluminium, Y-range s.k. hybrida AluFibreTM-båtmodeller där skroven är av aluminium och interiören av glasfiber, och glasfiberserien är den nyaste modellserien som står för båtar helt i glasfiber.

Aluminiumbåtar | X-range

Silver X-seriens båtar är vårt modellprograms slitstarkaste modeller, vars skrov, interiör, däck och sittbänkar är tillverkade utav hållbart marinaluminium. Fören kan du enkelt omvandla till ett enhetligt kastdäck med hjälp av en separat aluminiumskiva (tillbehör) och även i aktern kan ett kastdäck enkelt formas med hjälp av badplattformar, akterbänk och fällbara klaffsäten. X-seriens aluminiumbåtar passar såväl till åretruntbruk som till fritidsfiske, då lättskötthet och hållbarhet önskas.

AluFibre-båtar | Y-range

Silver Y står för våra hybrida AluFibreTM-modeller, vars skrov är av hållbart marinaluminium och interiörer av lättskött glasfiber. Y-seriens båtar är de s.k. Silver original -modellerna, som har tillverkats på TerhiTec Oy:s båtfabrik i Etseri sedan 1991. Från och med årsmodell 2018 är Silver Y-båtarna utanpå av ren aluminium (inga skrovtejp) och interiörens glasfiber är ren vit till tonen. Båtarna är speciellt lämpade för utfärder, nöjes- och förbindelseturer, men vi har även flera alternativ som passar fritidsfiskare.

Glasfiberbåtar

i Glasfiberserien ingår flera båtmodeller, som alla är tillverkade helt utav glasfiber. Båtar är främst Day Cruiser-modeller, men av de två minsta, Tiger och Puma, finns även en Bow Rider med dubbla styrpulpeter. I skroven* utnyttjar vi en unik, svensk Petestep®-teknologi. Tack vare Petestep®-skroven är glasfiber-modellerna extremt torra från vattenstänk, och de går både mjukt och tyst i sjö. Mer om Petestep®-teknologin kan du läsa här.

*) Gäller Raptor-, Viper- och Tiger-modellerna.

Stäng
Stäng