AluFibre™

Silver Hawk Alufibre rakenne Faktat-SE
  • Tack vare aluminiumskrovet kan du ta i land vid en naturhamn eller sandstrand utan att du behöver oroa dig för skråmor.
  • Skrovelementen hjälper till att fördela belastningen och påfrästningen jämt.
  • Tvärprofiler förstärker båtens konstruktion och gör den vridstyvare
  • De polyuretanfyllda boxkonstruktionerna i skrovsidorna fungerar som pontoner och gör båten osänkbar
  • Stabil och skön att köra tack vare det djupa V-bottnet
  • Skrovformgivningen gör att båtarna skär enkelt igenom vågorna
Silver Icon 5v-takuu SE

I Finland kombineras Silver-båtarna med Hondas pålitliga och hållbara utombordare. Silver & Honda-båtpaketen är planerade för dig, så att du kan njuta av körglädjen oberoende av väder. Alla Silver & Honda båtpaket täcks av en fem (5) års konsumentgaranti.

Silver Icon Suomalainen

Alla Silver-båtar designas och tillverkas i Finland, vilket vi är mycket stolta över. Båtarna är av hållbar inhemsk kvalitet. 

Silver Icon Uppoamaton

Silver Y- och X-modellerna är osänkbara. Skrovets vridstyvhet ges av de förstärkande svetsade korslagda profilerna i aluminiumskrovet. Skrovsidorna är helt slutna skumfyllda pontoner som ger båten flytkraft, men även en tyst gång. Pontonerna är fyllda med ett polyuretanskum som inte tar åt sig vatten.

Silver Icon Turvallinen

Tack vare skrovformgivningen är Silver-båtarna ett tryggt och säkert val. De slutna boxkonstruktionerna fungerar som båtens flytelement, skapar vridstyvhet och dämpar effektivt skrovljud. En Silver är ett säkert köp, eftersom du vet att båten är handgjord i Finland och tillverkad med största professionalism för att passa finska förhållanden.

Silver Icon Helppohoitonen

Y-seriens båtar med AluFibre ™ -struktur är extremt enkla att underhålla och interiören lätt att hålla ren. Den bleknar inte i solen under årens gång och är känns bekväm även i varmt solsken. Det robusta marinaluminiumskrovet och den stabila glasfiberinteriören gör båten exceptionellt hållbar, bekväm och säker. Tack vare aluminiumskrovet kan du ta iland vid en naturlig hamnklippa eller sandstrand utan att behöva oroa dig för skråmor.

Silver Icon Ajo-ominaisuudet

De bottensvetsade steglisterna minskar friktionen och vid höga hastigheter lutar båten mindre jämfört med slätbottnade båtar. Detta gör båtarna mer bränsleeffektiva och håller vattenstänk borta från interiören och passagerarna. Att köra med Silver-båtar är enkelt och roligt även under tuffa väderförhållanden.

Silver Icon Lukittavat-sailytystilat

I alla våra båtmodeller finns det rikligt med förvaringsutrymme, av vilka en del kan låsas. De senaste båtmodellerna har antingen Abloy-nyckellås som standard eller som tillbehör, vilket gör det säkert att lämna föremål i båten under en längre tid. Tack vare formen på förvaringslådornas lock, hålls lådans innehåll välskyddat från regn och vattenstänk, så länge fårorna hålls rena från skräp.

Videor

Stäng
Stäng