My Silver -tjänst

My-Silver-App-taustalla 2022 001

Nya My Silver -tjänsten för Silver-båtfolket 

Inhemska Silver Boats lanserar under våren My Silver -tjänsten för båtfolket. Silver-båtföraren har möjlighet att ladda My Silver till sin mobilenhet och därmed utvidga sin båtupplevelse även på torra land. Via tjänsten kan båtägaren följa med bland annat båtens data, spara favoritplatser på kartan eller granska reglerna för att röra sig till sjöss.  

My Silver är en mångsidig tjänst, som på ett och samma ställe lagrar din båts uppgifter, data, loggbok, favoritplatser, tips för båtliv och mycket mera. Via tjänsten har båtägaren möjlighet att granska bland annat båtens bränslesituation, batteriets spänning och båtens position.

Utöver motor- och båtdata ger tjänsten praktiska tips och instruktioner för båtlivet. Tjänstens materialbank innehåller underhållsinstruktioner och ägarens handböcker för samtliga Silver båtmodeller. I My Silver -tjänsten finns även Finlands alla officiella båthamnar. 

Vi funderade på hur vi skulle kunna erbjuda våra kunder en mer omfattande båtupplevelse. Genom att utöka båtvärlden till mobilenheten, kan Silver båtföraren njuta av sin båt så gott som var och när som helst. Sloganen för den nya tjänsten är ’Digital boating experience’. My Silver är Silver-båtarnas första tjänst i ett kommande brett utbud av Silver digitala tjänster, berättar Silvers Produktchef Axel Hjort.

Tjänsten lanseras i Finland under våren 2022 och är kompatibel med produktionsbåtarna från och med säsong 2022. Båten kan utrustas med ett 4G-modem som säljs som Silver tilläggsutrustning. Med modemet upprättas anslutningen automatiskt när båtens huvudström är på.

My Silver finns på my.silverboats.fi och kan laddas från Google Play Store eller App Store.

my.silverboats.fi Stäng
Stäng