Silver Seahawk Cabin
789 900 kr

Silver Seahawk Cabin

789 900 kr

Silver Seahawk Cabin är vårt svar till alla er som efterfrågat en hyttbåt från Silver under senaste år. Den rymliga kabinen har gott om plats att röra sig samt naturligtvis skyddade sittplatser. Till standardutrustningen hör även en bäddsats, som gör tillfällig övernattning ombord möjlig. Den breda öppningsbara takluckan möjliggör snabb ventilering av hytten under varma sommardagar, samtidigt som den låter passagerare njuta av solskenet även under blåsigare dagar. På de rymliga öppna däcken i för och akter går det enkelt att transportera packning.

Be om offert

+ Honda BF115 J XRU 919 900 kr
+ Honda BF135 D XRU (mech., silver) 929 900 kr
+ Honda BF150 D XRU 929 900 kr
+ Honda BF150 D XDU (DBW vit) 959 900 kr
+ Honda BF200 D XRU 959 900 kr
+ Honda BF200 D XDU (DBW vit) 999 900 kr

Äntligen en efterlängtad Silver med hytt

Silver Seahawk CCX -modellen, som lanserades i augusti 2023, får på Helsingfors Vene24Båt -mässan i februari 2024 sällskap av två systermodeller. Silver Seahawk BRX är en öppen båt med dubbelpulpet, en layout som varit en av nordiska båtfolkets storfavoriter under senaste år, och trion fylländas av hyttbåten Silver Seahawk Cabin. Konsumenterna har under en längre tid efterfrågat en Silver-hyttbåt, och vi är nu ytterst ivriga över att äntligen kunna svara på den stora efterfrågan. Silver Seahawk Cabin har designats speciellt för nordiska och nordeuropeiska förhållanden, som förbindelse- och utflyktsbåt för året runt bruk. 

Silver Seahawk Cabin är Silvers svar till de otaliga konsumenter som under senaste år efterfrågat kabinbåtar. Cabin-modellens skrov, durk och förvaringsutrymmen i för och akter är utav slitstarkt marinaluminium. Hytten är däremot tillverkad av glasfiber, främst eftersom materialet möjliggör en enastående ergonomi, men även ett stiligt utseende och en väldigt högklassig finish. Den väl skyddande, rymliga kabinen, som erbjuder god sikt i alla riktningar, är helt klart modellens största trumfkort, men den tilltagna, helbreda öppningsbara takluckan är även en stor fördel. Kabinen har gott om ståhöjd, och det är naturligtvis möjligt att enkelt gå igenom hytten från för till akter. Hyttens nya, stiligt svarta sittdynor/interiör tillsammans med de tonade sidorutorna utökar användningskomforten, och via den rymliga öppna förens breda framdörr är det lätt att ta sig genom hytten ut på det tilltagna akterdäcket. Akterns behändiga skjutdörr har designats så att dörren inte fryser vid kalla väderförhållanden, och så att skenorna inte förstockas av höstlöv eller snöslask. Både framdörren och akterns skjutdörr går att låsa, så man kan tryggt förvara packning i båten.

Att ta sig från för till akter är även möjligt via sidodäcken, som speciellt förenklar hamnmanövreringar. Sidodäcken kan även förses med extra knapar, vilka gör sidoförtöjning enklare. Eftersom Silver Seahawk -skrovets skrovsidor är aningen högre, har vi även försett Cabin-modellen med aluminiumtrappsteg för enklare ombordstigning. Dessa steg finns i på styr- och babordsida, både på hyttens framsida och baksida. På den öppna fören och det rymliga akterdäcket finns gott om utrymme att transportera packning, och tack vare den plana aluminiumdurken är transport även tryggt och lätt. I fören finns därtill en öppen förvaringsplats för tampar, och i aktern förvaringsutrymmen för ankare och förtöjningslinor.

Silver Seahawk Cabin -modellens hytt har gott om sittplats för alla båtens passagerare, och även möjlighet till tillfällig övernattning i och med bäddsatsen som ingår som standard. Tack vare den rymliga layouten är nyhetsmodellen en ypperlig förbindelsebåt, som tryggt kan transportera både packning och passagerare, men den fungerar likväl för utflykter och åretruntbruk i skärgården. Standardutrustningen är omfattande, men ett brett tillbehörssortiment möjliggör även en ytterligare förhöjd komfortnivå, vilket ofta efterfrågas speciellt för längre utflykter samt vid bruk utanför den sedvanliga båtsäsongen. Som tillbehör kan väljas t.ex. värmare, lådkylskåp, dubbelbatterisystem, automatiskt trimsystem, targabåge i aluminium för utrustning eller vattensporter, samt luftfjädring till förarens och kartläsarens säten. Ett lysande tillbehör är även LED-ljuspanelen, som kan installeras längst fram på hyttens tak, som gör mörkerkörning tryggare. Alla Silver Seahawk -modeller kan därtill förses med en praktisk bogpropeller, som avsevärt förenklar hamnmanöver.

Aluminiumskrovet, som designats utan steglister, garanterar mjuk och balanserad gång, och en låg planingströskel ser till att båten även i krävande förhållanden kan köras i plan, till och med vid låga hastigheter.Den plana aluminiumdurken tillsammans med trygga aluminiumräcken, höga inre skrovsidor och en rymlig kabin utökar säkerheten ombord.Silver Seahawk Cabin


Silver Seahawk Cabin

Längd
7,05 m
Bredd
2,40 m
Vikt
ca 1450 kg
Antal personer
8
Båtens bärkapacitet
845 kg
Motor
150-200 hk
Max. rekommenderad vikt på motorn
290 kg
Godkännande
CE/C
Bottenvinkel
20°
Längd på reglagekabel
670 cm
Självlänsande
Skrov
Aluminium
Styrpulpet
Glasfiber
Räcken
Ø30 mm aluminium
Vindruta
Glas, tonade sidofönster
Bränsletank
220 L
 • Aluminiumdurk i för och akter
 • Aluminiumknapar i för och akter
 • Badplattformar i aluminium
 • Badstege
 • Beredskap för bogpropeller
 • Bränslefilter
 • Bränsletank 220 liter
 • Bäddmadrasser till kabinen
 • Elektrisk automatisk länspump
 • Hydraulisk styrning
 • Justerbart säte för förare och kartläsare
 • Kabinens dynsats samt matta
 • Kabinens belysning (indirekt LED-slinga och spotlights)
 • Konstruktion enligt CE-normer, regnlänsande öppna utrymmen
 • Lighthouse-sjökort (laddningsbar)
 • Låda för tampar i fören samt lådor för ankare/tampar i aktern
 • Låsningsbar kabin
 • Mugghållare
 • Navigationsljus integrerade i skrovet
 • Plats för radarantenn
 • Plats för strålkastare på kabinens tak
 • Raymarine Axiom+ 9 RV -kartplotter, NMEA-nätverk och CPT-S -givare
 • Sidoräcken i aluminium, Ø 25mm
 • Skumsläckare
 • Stor, helbred taklucka som går att öppna
 • Tonade sidofönster i kabinen
 • Ventilationsventil i kabinen
 • Vindrutetorkare (SB och BB)
 • USB-uttag, inkl. 4G USB-router
Produktnummer Tillbehör Ord.pris, moms 25 %
SILSE1021 Förens A-räcke, höger (Cabin) 5 000 SEK
SILSE1022 Förens A-räcke, vänster (Cabin) 5 000 SEK
SILSE1020 Automatiskt trimsystem 37 000 SEK
SILSE1008 Fusion MS-RA60 -musikspelare (DAB), inkl. 2 högtalare 12 000 SEK
SILSE1010 Luftfjädring till kartläsarens säte 19 000 SEK
SILSE1009 Luftfjärding till förarens säte 19 000 SEK
SILSE1006 Kylskåp Dometic CD20 22 000 SEK
SILSE1011 Dubbelbatterisystem 7 600 SEK
SILSE1012 Mittknapar (till sidodäcken), 2 st 3 400 SEK
SILSE1015 Bogpropeller 45 000 SEK
SILSE1013 LED bar -tilläggsljuspanel i fören och arbetsljus i aktern 16 500 SEK
SILCOZ1004 Uppgradering till Raymarine Axiom+ 12 RV -kartplotter 16 500 SEK
SILSE1003 Uppgradering till Raymarine RV100-givare 7 800 SEK
SILSE1014 Targa för utrustning/vattensporter till aktern 12 000 SEK
SILSE1028 Trimplan 16 800 SEK
SILSE1015 Kabinens mörkläggningsgardiner  7 600 SEK
SILSE1005 Webasto -värmare 40 500 SEK
SILSE1016 Commuter Pack (värmare, bogpropeller, trimplan, LED bar -ljuspanel, arbetsljus och mittknapar till sidodäcken) 109 900 SEK
SILSE1017 Weekend Pack (värmare, kylskåp, trimplan, kabinens gardiner, dubbelbatterisystem och Fusion MS-RA60 -musikspelare + 2 högtalare) 95 900 SEK

*Vi förbehåller rätten att justera tillbehörsutbudet samt priser.

Stäng
Stäng