Båtmodeller

Silvers modellprogram består utav 13 olika båtmodeller, bland vilka du sannolikt kan hitta en båt som passar just dina användningsbehov. Alla Silver-modeller har ett hållbart aluminiumskrov som går mjukt genom vattnet och en interiör som designats och tillverkats med stort omsorg. Våra nya Silver BRX-modeller har förutom ett aluminiumskrov, även innersidor, durk, sittlådor, badplattformer mm. av marinaluminium. Våra övriga båtmodellers interiörer tillverkas av glasfiber och är enkela att renhålla samt bekväma att gå på barfota trots gassande sol. Alla Silver-skrov har formats för att skära genom vågorna bra och gå mjukt och tystlåtet genom stormiga vatten. Båtarnas köregenskaper och bränsleekonomi är uppskattade egenskaper hos våra båtar, och produktutvecklingen byggs upp kring dessa. Alla Silver-båtar designas och tillverkas i Finland. 

Bekanta dig med våra olika båtmodeller genom att antingen välja modell nedan eller via menyn till vänster.

X-RANGE

Silver X-seriens båtar är vårt modellprograms slitstarkaste modeller, vars skrov, interiör, däck och sittbänkar är tillverkade utav hållbart marinaluminium. Fören kan du enkelt omvandla till ett enhetligt kastdäck med hjälp av en separat aluminiumskiva (tillbehör) och även i aktern kan ett kastdäck enkelt formas med hjälp av badplattformar, akterbänk och fällbara klaffsäten. X-seriens aluminiumbåtar passar såväl till åretruntbruk som till fritidsfiske, då lättskötthet och hållbarhet önskas.

Y-RANGE

Silver Y står för våra hybrida AluFibreTM-modeller, vars skrov är av hållbart marinaluminium och interiörer av lättskött glasfiber. Y-seriens båtar är de s.k. Silver original -modellerna, som har tillverkats på TerhiTec Oy:s båtfabrik i Etseri sedan 1991. Från och med årsmodell 2018 är Silver Y-båtarna utanpå av ren aluminium (inga skrovtejp) och interiörens glasfiber är ren vit till tonen. Båtarna är speciellt lämpade för utfärder, nöjes- och förbindelseturer, men vi har även flera alternativ som passar fritidsfiskare.

Z-RANGE

I nya Silver Z-serien ingår fyra båtmodeller, som alla är tillverkade helt utav glasfiber. Z-seriens båtar är främst Day Cruiser-modeller, men av den minsta Tiger-modellen lanseras även en Bow Rider med dubbla styrpulpeter. I skroven utnyttjar vi en unik, svensk Petestep®-teknologi. Tack vare Petestep®-skroven är Silver Z-modellerna extremt torra från vattenstänk, och de går både mjukt och tyst i sjö. Mer om Petestep®-teknologin kan du läsa här.

Stäng
Stäng