Pressmeddelande

Silver Tiger - BOB Awards vinnare

Silver Tiger BRz och DCz vann Best of Boats i kategorin Best for Beginners.

Best of Boats Awards arrangerades i samband med Berlin Boat&Fun båtmässan 21.11.2019. Vinnaren valdes ut av en jury på 18 journalister inom marinbranschen. Under år 2019 har juryn testat mer än 150 båtar och valt ut finalisterna i fem olika kategorier; Best for Beginners, Best for Fishing, Best for Travel, Best for Fun and Best for Family. BOB Awards utmärkelsen har blivit en av Europas mest prestigefyllda priser inom båtindustrin.

Silver Tiger vann Best of Beginners kategorin, med juryns kommentar: ” Båten är roligt att köra och den är säker även för mindre erfarna båtförare. I båten finns innovativa lösningar och en ny typ av designtänkande. Båtens Petestep-skrov är även miljövänligt”.

Silvers exportchef, Christoffer Wallgren, tog emot priset och tackade domarna med följande ord: ”Det är fantastiskt att få hålla denna pokal. Det är en stor ära för oss att få denna prestigefyllda BOB-utmärkelse och att erkännas för kvaliteten på våra båtar”.  

Silver Tiger hör till Silvers Z-modellserie med båtar helt i glasfiber. Till Z-serien hör fyra båtmodeller, sex meter långa Tiger BRz och DCz, åtta meter långa Raptor DCz samt Viper DCz som lanseras i februari på Helsingfors båtmässa. Silver Z-seriens båtar tillverkas i Valkeakoski, Finland. Båtarna är designade av norska Eker Design och i skroven tillämpas den svenska Peterstep-teknologin. Båtarna är ett resultat av nordiskt samarbete som bäst. Till Silvers produktutbud hör förutom glasfiberbåtar även hybrida AluFibre-båtmodeller och båtar helt i aluminium.

silverboats.com

 

Bilagor

Ursprunglig artikel, bilagor och högupplösta bilder


Bilder


Tillbaka till listan

Stäng
Stäng