Silver lanserar två modeller i helaluminium

SILVERS MODELLPROGRAM VÄXER – LANSERAR TVÅ MODELLER I HELALUMINIUM

Inför säsongen 2017 lanserar Silver två båtar helt i aluminium: Silver Shark BRX och Silver Eagle BRX. Genom att fullborda modellprogrammet med X-modellerna, svarar Silver speciellt på exportmarknadens ständigt ökande efterfrågan av aluminiumbåtar. De nya X-modellerna lanseras vid sidan om de befintliga AluFibreTM -modellerna, och ger på så sätt konsumenten större valmöjlighet än tidigare.

Allmänheten får i februari 2017 på Helsingfors båtmässa ta del av två nya varianter av Silvers modellfavoriter Shark BR och Eagle BR. Förutom att nyheterna som bekant har mjukt gående, vridstyva aluminiumskrov så har de även en interiör i helaluminium. Innersidorna, durken, förvaringslådorna och akterns sittplatser är alla tillverkade av hållbart marinaluminium. Utöver det har nya BRX-modellerna utrustats med rejäla 30 mm tjocka aluminiumräcken. Av ergonomiska skäl är styrpulpeterna delvis utav glasfiber.

Gemensamma karakteristiska drag för BRX-modellerna är en upphöjd främre durk, en fast mittbänk i aktern och två klaffbänkar av aluminium som tillsammans med akterbänken bildar en bred enhetlig yta i aktern. Under den upphöjda durken i fören finns ett stort förvaringsutrymme för t.ex. fiskeutrustning eller annan utrymmeskrävande packning. Den tvådelade dörren mellan pulpeterna ingår som standard.

Silver BRX-modellerna har främst designats för båtåkare som värderar mångsidighet, hållbarhet och lättskötthet. Aluminiumdurken gör båtarna bekymmersfria och ytterst stryktåliga, vilket uppskattas av såväl fritidsfiskare som förbindelsebåtsanvändare och båtåkare som uppskattar en praktisk båt. Prestandan är som bekant väldigt god, likaså är tyst gång till sjöss.

Nya Silver BRX-modellerna premiärvisas för allmänheten på Helsingfors Båt17-mässan i februari 2017.

Läs mer om nyheterna.

Bildgalleri


Tillbaka till listan

Stäng
Stäng