Shark BR 580 - Best of Boats Awards 2015 finalist!

Best of Boats 2015_Finalist

I slutet på november samlas åter 15 båtjournalister från 14 olika europeiska länder i Berlin för att välja årets vinnare av Best of Boats Awards. Finalisterna presenterades i oktober, och Silver kan med stolthet meddela att årets nyhetsmodell  Shark BR 580 finns med på listan över finalister.

BoB Awards, kort för Best of Boats Awards, utdelas i år för andra gången någonsin, och prisutdelning sker i totalt fyra olika kategorier. Karakteristiskt för BoB Awards är att de delas ut speciellt med tanke på slutkunden och alla de båtar som nominerats har testats av juryn. Jurymedlemmarna har under det senaste året provkört över 260 båtar från 19 olika länder, och ur dessa har 21 båtar tagit sig vidare till final. Silver Shark BR har nominerats i kategorin Best for Beginners och är den enda finalisten som är helt och hållet finsk.

Silver Shark BR 580 tillverkas i finska Etseri med hjälp av en unik AluFibre™-teknik, och vi kan vara ytterst stolta över att vara den enda båten i final som är helt och hållet tillverkad och designad i Finland. 

Vinnarna av Best of Boats Awards 2015 utses på Berlin Boat & Fun -mässan i Tyskland 26 november 2015. Mer information om priset på  www.bestofboats.com . 


Tillbaka till listan

Stäng
Stäng